Kohári chip tuning Budapest és Autóelektronika

A mai korszerű autók felépítése nagyban eltér a ’90-es évekbeli autóktól. Akkor is volt már elektronikus befecskendezés ugyan, de még nem voltak kapcsolatban a különféle modulok egymással. Mindenki tette a dolgát, de nem voltak egymásra hatással. A 90-es évek vége hozta a nagy forradalmat, amikor az autó egy nagy kommunikációs hálózat lett. A modulok különféle bus-rendszereken keresztül kommunikálnak (többféle CAN, LIN, K-bus…stb) a megszabott hálózati protokollokon. Azt mindenki el tudja képzelni, hogy mit megszakad a kommunikáció egy ilyen hálózatban – bizonyára ismeri mindenki a Bábel tornya történetet- Így van ez a modern autóknál is. Egy elem meghibásodása komplett jármű „bénulásához” vezethet. A régi iskola az volt, hogy „…hozzunk egyet a bontóból” elven rádugtuk az autóra és a tulajdonos már elégedetten mosolygott. A modern autóknál az egység működtető szoftverét illeszteni kell az autóhoz mielőtt használni tudjuk ezért az esetek 90%-ában nem működik plug&play elv. Segíteni tudunk ha autóelektronika hibákat észlelsz akár csere nélkül, vagy épp a gyári beállítást szeretnéd jobbra nagyobbra cserélni. Fontos profilunk a teljesítmény növelés azaz tuning, vagy épp a fogyasztás csökkentés, vagy finom hangolás hogy a maxot hozzuk ki autódból szoftveresen aktiváljuk azokat a funkciókat amit alap esetben nem elérhetőek biztonságosan szakértelemmel.

Immáron 15 éve foglalkozok autótechnikai modulok javításával és ezzel nagy tapasztalatot szerezve a gépjármű terén márkafüggetlenül segíteni tudunk.

A szoftverek ismerete inspirált arra, hogy módosítsunk is rajta, hogy több, jobb és személyre szabott legyen. Ezzel egyidejűleg csöppentem a tuning világába. Mára eljutottunk arra a szintre, hogy az ország egyik legerősebb dízeljei a mi kezünk munkáját illetve „szürkeállományunk gyümölcsét” hordozza magán.

Keress minket bizalommal akár egy erősebb autót szeretnél, vagy épp autóvillamossági bajban vagy, segíteni tudunk ha csak hibakód kiolvasást vagy tanácsra van szükséged.

BMW,Audi,Volswagen Chiptuning és motorteljesítmény fokozás

BMW hibakód kiolvasás, diagnosztika

BMW és Audi autóvillamosság javítás

Autóelektronika Budapest

BMW autóelektronika,autóvillamosság javítás Budapest
bmw tuning - bmw hibakódok